nebojsa_vignjevic_trener_hajduk

Vignjević zadovoljan jedino rezultatom

 

Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević izjavio je danas da je, u utakmici šesnestine finala Kupa Srbije u kojoj je njegova ekipa savladala tim Donjeg Srema sa 1:0, zadovoljan samo rezultatom. Vignjević je na konferenciji za novinare po završetku utakmice rekao da mnogo toga mora da se menja u igri Vojvodine.

-Samo u pojedinim delovima prvog poluvremena naša igra je ličila na ono što želimo, u ostalom delu utakmice igrači su individualne kvalitete pretpostavljali kolektivu, a to je ono što nas ubija – kazao je Vignjević ističući da je Donji Srem u većem delu meča bio organizovanija ekipa koja je tačno znala šta želi.

Povezana vest:  PSŽ pušta Nejmara?

Trener Vojvodine je posebno pohvalio igru 17. godišnjeg Nebojše Kosovića koji je, po njemu, bio najbolji igrač Novosađana u prvom poluvremenu.

-Imali smo situaciju da nam dete od 17 godina poveže redove i bude inicijator svega onog dobrog što je bilo u našoj igri – istakao je Vignjević dodajući da mu je jako žao što je zbog povrede morao u poluvremenu da zameni mladog Kosovića.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Karlos Salcido:Vuvuzele nam nisu smetale

Nebojša Vignjević je rekao i da je utakmica sa Donjim Sremom bila dobra prilika da se njegova ekipa pripremi za derbi narednog prvenstvenog kola sa Partizanom u Novom Sadu, ali da je, kako je istakao, nažalost propuštena.

-Ukoliko i protiv Partizana igrači budu pokušavali da igraju isključivo na individualni kvalitet, sigurno je da ćemo biti žestoko kažnjeni – zaključio je trener Vojvodine.

Šef stručnog štaba ekipe Donji Srem, Bogić Bogićević je rekao da je Vojvodina zasluženo pobedila, ali i da je njegov tim bio blizu da obezbedi izvođenje jedanaesteraca.

Povezana vest:  Trener Bajerna: Razočaran sam, zaslužili smo finale

-Poraženi smo na isti način kao u prvenstvu i isti igrač nam je dao gol. Okrećemo se takmičenju u prvenstvu koje nam je i pre ove utakmice bilo prioritet – rekao je Bogićević, ističući da u današnjoj utakmici zbog povreda nije mogao da računa na četvoricu standardnih prvotimaca, od kojih su dvojica povrede zadobila na jučerašnjem treningu.

Jedini strelac na danmašnjem meču bio je centarfor Vojvodine Milan Bojović koji je u 59. minutu postigao lep gol iz slobodnog udarca.