jagodina_pocetak_priprema

Navijači Jagodine: Nismo vređali fudbalere Novog Pazara

 

Navijači fudbalskog kluba Jagodina demantovali su danas da su vređali ekipu Novog Pazara pred utakmicu sa njihovim timom u osmom kolu Super lige Srbije. Portparol Novog Pazara Redžep Korać izjavio je da je grupa od oko 20 navijača Jagodine tokom noći ispred hotela u Paraćinu, u kojem su bili smešteni igrači njegovog fudbalskog kluba, skandirala „Pale mi se džamije“.

Povezana vest:  Levandovski: Za sve bi najbolje bilo da odem

Navijači Jagodine, poznatiji kao Patriote, u svom saopštenju su naveli da žele da obaveste javnost da njihova grupa nema veze sa ovim incidentom.

-Izjave Redžepa Koraća su verovatno išle u svrhu dizanja tenzija uoči nedeljne utakmice. Inače, njihovi navijači su u nedeljnoj utakmici nakon drugog primljenog gola počeli da skandiraju ‘Kosovo je pored Srbije’, verovatno razočarani igrom svojih igrača, a da pre toga od nas nisu čuli niti jedno pogrdno skandiranje koje se pominje u izjavi gospodina Koraća – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Sarkozi traži strogo kažnjavanje huligana

Patriote još navode da su im oni uzvratili istom merom skandiranjem „Kosovo je srce Srbije“, nakon čega su navijači Novog Pazara zaćutali.

-Sve u svemu, najvažnije je da smo ih u nedelju dobili i na terenu I na tribinama, a oni neka nastave samo da se bave ovakvim izmišljotinama i neistinama, pa će i ubuduće da prolaze kao na jučerašnjoj utakmici – piše u saopštenju najvijača Jagodine.

Povezana vest:  KUP SRBIJE, Partizan, Vojvodina, Jagodina i Spartak nosioci na žrebu

Jagodina je u nedelju na domaćem teren pobedila Novi Pazar sa 2:1.