Iker-Casillas

Kasiljas: Nisam zabrinut zbog prednosti Barselone
 
Golman madridskog Reala Iker Kasiljas izjavio je danas da je zadovoljan nerešenim rezultatom u derbiju španske Primere protiv Barselone (2:2) i da nije zabrinut zbog bodovne prednosti najvećeg protivnika.
Posle sedam odigranih kola Real zauzima peto mesto na tabeli sa osam bodova zaostatka za vodećom Barselonom.
-Bio bih pesimista po pitanju domaćeg šampionata da imamo osam bodova manje od Barselone, a da je decembar. Ovako, ostalo je još dosta utakmica da se igra. Remi na na Nou Kampu je dobar rezultat, čak i iz ugla gol razlike – rekao je Kasiljas.
Reprezentativni golman Madriđana smatra da je gradski rival Atletiko, uz Barselonu, glavni konkurent za osvajanje titule.
-Ne možete isključiti Atletiko Madrid, koji posle sedam utakmica ima odličan skor. Dobar start Atletika me ne čudi, trener Dijego Simeone je formirao kompaktan sastav i dobro funkcioniše na svim delovima terena. Reč je o ekipi koja može da ide do kraja i bori se za titulu – dodao je Kasiljas.
Iskusni čuvar mreže ponovio je da bi voleo da njegov klupski kolega Kristijano Ronaldo osvoji Zlatnu loptu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).
-Naravno da glasam za Kristijana. On je igrač koji nam je mnogo pomogao svih ovih sezona i poznajem ga jako dobro – poručio je Kasiljas.
Povezana vest:  Mažić će suditi na Evropskom prvenstvu u Francuskoj