ratko_dostanic_trener_fk_crvena_zvezda20. KOLO JELEN SUPER LIGE SRBIJE

Partizan protiv Vojvodine, Zvezda dočekuje Smederevo

 

Sutra su na program svi mečevi 24. kola Jelen super lige Srbije. Osam utakmica počinju od 15 časova. Crveno beli, kao lider na tabeli dočekuju Smederevo sa novim šefom stručnog štaba Ratkom Dostanićem koji je u nedelju preuzeo dirigentsku palicu.

U ponedeljak je crveno bela ekipa odradila prvi trening pod nadzorom Dostanića i, tim, osokoljen kreće u odbranu bodova jer su se njihove komšije, ekipa Partizana ozbiljno približili liderskoj poziciji. Sa druge strane, na Marakanu dolaze Smederevci koji su u minulom kolu, sa 1:0 pobedili Vojvodinu

Povezana vest:  Rajković i Aleksić: Ne plašimo se Falkaa

Crno beli su drugi na tabeli sa 47 bodova i sada zaostaju samo dva poena za Zvezdom i to je motiv više crno belima kao i Goranu Stevanoviću pred derbi kola. U prošlom kolu crno beli deklasirali su Čukarički u gradskom derbiju a sada sun a redu Lale. Naime, Partizan putuje u Novi Sad na duel sa Vojvodinom. Lalama je ispala treća pozicija i sada su na četvrtom mestu.

Povezana vest:  Partizan predstavio novog beka

Trećeplaisrana ekipa Spartak Zlatibor voda u minulom kolu igrala je na svom terenu nerešeno sa Habtifarm Javorom a sada putuje na noge ekipi Hajduku.

24. mart

15,00: Vojvodina – Partizan

15,00: Čukarički Stankom – BSK

15,00: Hajduk – Spartak Zlatibor Voda

15,00: Habitfarm Javor – Jagodina

15,00: Borac – Rad

15,00: Mladi radnik – Napredak

Povezana vest:  Muslin: Naš mentalitet se malo promenio, ako uopšte može da se promeni

15,00: OFK Beograd – Metalac

15,00: Crvena zvezda – Smederevo