vladimir_vermezovic_kzn

Vermezović: Pobedom da ostanemo u dobrom ritmu pred derbi

 

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da njegova ekipa želi da pobedom protiv Radničkog 1923 u sutrašnjoj utakmici 12. kola Super lige ostane u dobrom ritmu pred „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde.

-Želimo da protiv Radničkog ostanemo u dobrom ritmu pred ‘večiti’ derbi sledeće nedelje i da zadržimo bezbednu razdaljinu od pet bodova na tabeli u odnosu na Zvezdu. Svi moji igrači su zdravi, ali još ne znam ko će igrati zbog teške utakmice protiv Intera u Ligi Evropa – rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Andrea Pirlo: Nismo dugo okusili pobedu i zato je ova bila važna

Utakmica između Partizana i Radničkog igraće se pred praznim tribinama stadiona u Humskoj zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

-Ne mogu da kažem da je lakše igrati bez publike jer se fudbal igra zbog navijača. Nedostajaće vetar u leđa mojim igračima, posebno od navijača sa južne tribine. Mi, bez obzira na ambijent moramo ozbiljno da uđemo u utakmicu – istakao je trener crno-belih.

Povezana vest:  Ronaldo spreman za revanš utakmicu protiv Liona

On je kazao da Radnički igra dosta dobro od kada je na klupi tima iz Kragujevca Dejan Đurđević zamenio Slavenka Kuzeljevića.

-Radnički je nezgodan protivnik, dosta dobro igraju od kada su promenili trenera i vidi se pomak od kada Dejan Đurđević vodi ekipu. Biće teška utakmica, to je sigurno, oni neće doći da se brane već će igrati agresivno – kazao je Vermezović.

Partizan je u četvrtak izgubio u Ligi Evropa od Intera sa 3:1, a Vermezović je rekao da to takmičenje sada pada u drugi plan.

Povezana vest:  Sudija Larsen: Kristijano Ronaldo me najviše nervira



-Rekao sam igračima da nemaju čega da se stide, oni su svakako dali sve od sebe. Možda smo mogli i do boljeg rezultata, ali ne vredi tugovati. Nama je prvenstvo najvažnije, igramo protiv Radničkog gde smo favoriti na domaćem terenu i jedino pobedničkim pristupom u svakoj utakmici možemo da ostanemo u trci za titulu do samog kraja prvenstva – rekao je Vermezović.

Utakmica između Partizana i Radničkog igraće se sutra od 17.00 na stadionu u Humskoj.