DUSKO_VUJOSEVIC_MARUSI

Vujošević: Naći ćemo snagu da ustanemo

 

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da će njegova ekipa naći snagu da ustane i ispravi se posle poraza od Bamberga u Evroligi i da će njegovi košarkaši pokazati da su u stanju da pokažu snagu u sutrašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde Beograd u Jadranskoj ligi.

-Utakmica sa Zvezdom nam ne dolazi u dobrom momentu…Teško je podići ekipu i fizički i psihički…Igrači su potrošeni, ali ćemo naći snagu da ustanemo i ispravimo se – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  Slovenija dobila EP 2013. godine

Partizan je u petak izgubio od Bamberga u petom kolu Evrolige, iako je do pred sam kraj meča imao vođstvo. Crno-beli su trenutno prvi na tabeli Jadranske lige, sa šest pobeda i porazom, dok je Zvezda peta sa tri trijumfa.

-Zvezda ima odličan tim, ozbiljna sredstva su uložena i nije se krilo da će ove sezone napadati trofeje u svim takmičenjima. Konsolidovali su se posle nešto lošijeg početka sezone i na ovu utakmicu gledaju kao na veliku priliku. Očekujem neizvesnu utakmicu. Igraće jedna iskusna ekipa sa igračima koji su u zenitu i jedan perspektivan tim koji svakim danom treba da bude bolji… Pokazaćemo da smo u stanju da demonstriramo snagu i karakter – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  SUPERLIGA, Bjelica MVP prvog kola

Trener crno-belih kazao je da su njegovi igrači napredovali brže nego što se očekivalo, što je podiglo očekivanja od njih.

-Napredak igrača je išao malo brže nego što sam očekivao, pa se izgubila želja za realnošću, tako da se ozbiljan protivnik, kao onaj od sinoć, tretirao kao prosečan – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  FAJNAL FOR, EVROLIGA, "Crno-beli" u Istanbulu pokorili Evropu trojkom Đorđevića

Utakmica Partizan – Crvena zvezda igra se sutra od 21.00 u hali Pionir, a ulazak će biti moguć samo sa sezonskim kartama.