fk_crvena_zvezda_logo

Mijailović: Zvezda će funkionisati normalno do izbora

 

Vršilac dužnosti predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je danas da će klub nakon ostavke Vladana Lukića funkcionisati normalno do izbora novog prvog čoveka crveno-belih.

-Kao čoveku koji je čitav život bio na raspolaganju Crvenoj zvezdi spreman sam da se stavim na raspolaganje u ovim teškim trenucima i vodim klub do izbora novog predsednika. Decenije sam proveo u Zvezdi, bio sam njen predsednik kada smo postali prvaci Evrope i sveta, poznajem klub i Zvezda će funkcionisati normalno do izbora novog rukovodstva. Pozivam zvezdaše da stanu uz klub u danima koji dolaze, a posebno u večitom derbiju. Napunimo stadion, pokažimo da volimo svoj klub i kada mu je teško – rekao je Mijailović.

Povezana vest:  Baloteli: Trenutno ne razmišljam o povratku u Italiju

Mijailović je bio predsednik Crvene zvezde od 1987. do 1993. godine, u periodu najveaih uspeha, osvajanja titule prvaka Evrope i sveta. Dosadašnji predsednik Vladan Lukić danas je i zvanično podneo ostavku uz obrazloženje da je izgubio sam energiju, snagu i mogućnosti koje treba da krase prvog čoveka najboljeg srpskog kluba. Zvezda je pod njegovim vođstvom osvojila samo dva Kupa Srbije, već pet godina je bez šampionske titule, a verovatno će tako da bude i šesti put, jer crveno-beli trenutno u šampionatu zaostaju za Partizanom čak osam bodova.

Povezana vest:  Nagatomo produžio ugovor sa Interom do 2016.