Alex_Ferguson_majica

Ferguson: Povratak Ronalda je nemoguća misija

 

Menadžer fudbalera Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson izjavio je danas da su Kristijanu Ronaldu vrata kluba uvek otvorena, ali da je to nažalost apsolutno nemoguća msiija.

-Želeo bih da verujem da je to moguće, jednom smo uspeli da ga kupimo, ali mislim da je to drugi put nemoguće. Možete li uopšte da zamislite koliko bi novca bilo u igri“, rekao je Ferguson za engleske medije.

Povezana vest:  Puna "Marakana" čeka Ronalda: Srbija ili Portugalija

Priče o povratku Ronalda na Old Traford pogrejane su njegovim nedavnim izjavama da mu nedostaje Ferguson, kao i činjenicom da on naredne nedelje sa Realom dolazi u Mančester na meč Lige šampiona protiv gradskog rivala Sitija.

-Ne znam ko trenutno ima toliko novca da ga angažuje, možda Rusi, ali sumnjam u to. On nije mogao da se navikne na našu klimu, pa mislim da neće ići na rusku zimu. Kada je odlazio rekao mi je da je njegov dečački san da igra za Real, nisam mogao to da mu uskratim. Voleo bih da se vrati, ali mislim da je to nedostižno – zaključio je Ferguson.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Đurić: Šamrok nije smeo da se desi, svi da se probudimo

Ronaldo je u Mančester stigao 2003. godine iz lisabonskog Sportinga za 12 miliona evra, a prodat je šest godina kasnije madridskom Realu za rekordnih 80 miliona evra. U dresu Junajteda osvojio je tri titule u Premijer ligi i po jednu u Ligi šampiona i na FIFA klupskom prvenstvu sveta.