nikolic_press 

Nikolić: Mogli smo do pobede da smo imali još minut
 
Trener Rada Marko Nikolić rekao je danas da bi njegov tim pobedio danas Radnički u Nišu da je imao još malo vremena, kao i da je jako zadovoljan učinjenim u polusezoni.
-Znali smo da će biti teško i da će Radnički biti motivisan. Lepo je bilo igrati u Nišu posle dugo vremena, u pravom fudbalskom ambijentu. Oni su zasluženo poveli, više su želeli – rekao je Nikolić.
-Na poluvremenu smo napravili dve izmene, promenili sistem i način igre i napali svim snagama. Imali smo šansi i na kraju sasvim zasluženo postigli gol. Da je bio još minut da se igra, mogli smo do sva tri boda – dodao je on.
Nikolić je rekao da je zadovoljan kako je njegova ekipa završila polusezonu i učinjenim do sada.
-Vezali smo sedam od mogućih devet bodova i sasvim smo zadovoljni, kao i učinkom u polusezonu. Popeli se na četvrto mesto, bar dok Vojvodina večeras ne odigra, i moramo da budemo srećni jer imamo najmlađi tim u ligi i afirmisali smo igrače – rekao je Nikolić.
Rad na zvanični odmor ide 12. decembra, a okupljanje je zakazano za 14. januar.
-Idemo na zasluženi odmor, posle ćemo da pričamo oko prelaznog roka. Probaćemo da na kraju ostanemo tu gde jesmo i da ispunimo cilj, a to je plasman u Evropu. Niko nam taj cilj ne nameće, ali nama ambicije nikada nisu nedostajale i daćemo sve od sebe da odigramo najmanje kao u jesenjem delu – rekao je Nikolić.
Povezana vest:  Aplauzi himni Srbije u Tuzli