Ronaldinho31. KOLO ITALIJANSKE SERIE A

Milan bez Pata, Ronaldinja, Pirla…

 

Predstojeće 31. kolo talijanske Serije A donosi derbi prvoplasirane i trećeplasirane ekipe sa tabele – Rome i Intera na Olimpiku, dok drugoplasirani Milan dočekuje Lazio u nedelju od 20,45.

Roma – Inter

U Romi se nadaju slavlju koja bi ih primakla na bod zaostatka, a za veliki derbi pod znakom pitanja je nastup kapitena Frančeska Totija, koji i dalje ima problema s povredom kolena. Kod Intera su pod znakom pitanja nastup Weslija Snajdera i Davida Santona, dok povratnici u ekipu posle povrede, odnosno suspenzije Diega Milita i Dejana Stankovića. Najverovatnije je da će susret dva rimska kluba propustiti i Mario Baloteli, koji je u nemilosti trenera Žozea Murinja.

Povezana vest:  Mesi: Nemam problema s Nejmarom

Milan – Lazio

Milan je minulog vikenda igrao nerešeno sa Napolijem (1:1) I tako propustio šansu da dođe do prve pozicije na tabeli a potom su izgubili na gostovanju kod Parme (1:0). Sada rosonerima sledi težak okršaj s Lacijom u kojem trener Milana neće moći da računa na povređene Aleksandrea Pata, te suspendovane Ronaldinja i Andreu Pirla. Pato i Ronaldinjo najbolji su strelci Milana ove sezone sa 12, odnosno 9 postignutih golova.

Povezana vest:  Bajern stigao Bajer na čelu Bundeslige

Juventus – Atalanta

Juve je na gostovanju kod Napolija u četvrtak doživeo je treći uzastopni poraz (u svim takmičinjima) i 11. ukupno ove sezone u Seriji A, a sada dočekuje 18-plasiranu Atalantu lišen usluga povređenog Kristiana Poulsena i suspendovanog Maura Kamoranesija.

 

Subota, 27. mart:

18,00: Roma – Inter

20,45: Palermo – Bolonja

Nedelja, 28. mart:

Povezana vest:  PSŽ pronašao školu za Bekamovu decu

15,00: Juventus – Atalanta

15,00: Livorno – Bari

15,00: Sampdorija – Kaljari

15,00: Napoli – Katanija

15,00: Sijena – Đenova

15,00: Kjevo – Parma

15,00: Fiorentina – Udineze

20,45: Milan – Lacio

Tabela: Inter 63, Roma i Milan 59, Palermo 48, Sampdorija 47, Napoli i Juventus 45, Đenova 43…