nikola_lazetic_cz21. KOLO JELEN SUPER LIGE

Dostanić i Lazetić optimisti

 

Crvenu zvezdu u nedelju (18:45) očekuje drugi ovosezonski derbi sa novosadskom Vojvodinom, koja je u prolećni deo prvenstva ušla sa velikim ambicijama, iako trenutna pozicija na tabeli i broj osvojenih bodova to ne oslikavaju. Sigurno da će to biti najteža utakmica do kraja sezone na Marakani, ali i prava prilika da igrači pred velikim brojem navijača potvrde svoje ambicije i kvalitete ove godine.

Dan pred utakmicu u Medija centru šef stručnog štaba Ratko Dostanić i kapiten Nikola Lazetić izneli su svoja očekivanja pred nedeljnu utakmicu. Obojica su složni u tome da je za Zvezdu svaka utakmica za titulu, ali da je ova protiv „lala“ bitna.

Ratko Dostanić je rekao da ga ne brine golgeterski post naših napadača, obzirom da su Lekić, Jevtić i Perović pokazali svoj kvalitet puno puta do sada i da raduje njihovo zalaganje i igranje za ekipu, a ne za sebe i svoj individualni učinak.

Povezana vest:  Dvojica navijača Bajerna izbodeni nožem

– U nedelju nas očekuje derbi protiv jedne dobre ekipe Vojvodine, čije mesto na tabeli i trenutne partije mogu da zavaraju. Radi se o ozbiljnoj ekipi sa dobrim pojedincima i sigurno da nas očekuje teška utakmica. Raduje me povratak tri igrača u ekipu posle suspenzija i mislim da je to dodatni razlog za dobru atmosferu. Igrači jedva čekaju da počene utakmica i da pokažu svoj kvalitet. Nadam se da će kapiten Lazetić biti spreman, koji se jo uvek oparavlja od povrede, isto kao i Ninkov. Zbog parnih žutih kartona utakmicu jedino propušta Savio – istakao je Dostanić.

Povezana vest:  Brazilski reprezentativac Fred suspendovan zbog dopinga

Nikola Lazetić kaže da su dobro upoznati sa kvalitetima Vojvodine, pogotovu ofanzivnog dela tima od kojeg preti najveća opasnost, gde svoje mesto zauzima i Meribašvili, koji je praktično sam pobedio Zvezdu u dresu Dinama u Tbilisiju.

– Pod svaku cenu sam želeo da igram meč sa Smederevom, iako sam osećao bolove u zadnjoj loži. Najbitnije je da nisam pogoršao povredu i da sve ide na bolje. U dogovoru sa šefom, napustio sam igru na vreme, u trenutku kada sam počeo da osećam bolove. Utakmica protiv Vojvodine nam je jako bitna, iako je do kraja sezone svaka takva, ali ove možda i najviše. Radi se o derbiju i naša želja je da pokažemo da je Zvezda na nivou na kojem mora da bude i da smo zasluženo prvi na tabeli. Radićemo sve da u nedelju „izginemo“ na terenu i da damo sve od sve da uz veliku podšku navijača zabeležimo novu pobedu – poručio je Lazetić.

Povezana vest:  Vojvodina lako pobedila Donji Srem sa 3:0

Utakmica 21. kola Jelen Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u nedelju sa početkom u 18,45.

Ulaznice za ovaj duel se prodaju već od subote. Svi koji imaju karte za severnu tribinu od Smedereva na kojima piše 300 dinara ,ući će besplatno, samo je potrebno da istu zamene na blagajni i dobiju novu za Vojvodinu. Ostali kojima na karti piše 200 dinara, moraju da kupe novu, koja košta isto toliko i za meč sa Novosađanima.