Dragan-Dzajic-3

Džajić: Očekujem bolju igru nego jesenas

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da u prolećnom delu sezone Super lige očekuje mnogo bolju igru nego u jesenjem delu. 
-Imamo 15 utakmica, i na svaku treba da gledamo kao da je kvalifikaciona. Publika mora da prepozna želju kod igrača. Svesni smo da imamo samo 15 mečeva do kraja prvenstva i samo je to bitno – rekao je Džajić novinarima na stadionu Zvezde, gde su se okupili igrači povodom početka priprema za prolećni deo sezone. 
-Očekujem bolju Crvenu zvezdu jer je kadra da bude bar 30 odsto bolja nego na jesen – dodao je on. 
Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović kazao je da će prednost imati strani fudbaleri, ako uopšte budu dovođena pojačanja u klub. 
-Sve je otvoreno, daj bože da dođe neki novi igrač. Dobro bi došlo ali znamo u kakavoj smo situaciji. Prednost će imati stranci jer je kod nas sve skupo i zauzeto – rekao je Stojadinović. 
Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović rekao je da je račun kluba blokiran za nešto manje od 3,5 miliona evra. 
-Bez ozbira na blokadu računa mi možemo da funkicionišemo. Račun nam je trenutno blokiran za nešto manje od 3,5 miliona evra, a kada bude deblokiran neće ponovo lako ući u blokadu – rekao je Čović. 
On je rekao i kada bi Marfin u Univerzal banka skinuli blokadu da bi „ta blokada bila upola manja nego što je trenutno“. Čović je istakao da nije potrebno žuriti što se tiče dovođenja novih igrača. 
-Prelazni rok traje do 27. februara, gde se žurimo? Svi oni koji iz kluba huškaju medijima o tome ne misle dobro klubu – rekao je Čović.

Povezana vest:  Američki biznismeni za 20 dana preuzimaju Romu