aleksandar_jankovic_1_trening_1

Janković: Želimo tim koji može da odgovori svim izazovima

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da želi da formira tim fudbalera koji će biti spreman da odgovori svim izazovima u prolećnom delu sezone. Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas na stadionu u Ljutice Bogdana povodom početka priprema za prolećni deo šampionata. 
-Formiramo tim koji će biti spreman da odgovori svim izazovima u prolećnom delu sezone. Cilj nam je da spisak svedemo na 26 fudbalera. Spisak nije definitivan i od ovih 35 igrača na prozivci mnogi neće otići u Tursku – rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde. 
Janković je kazao da će na prvi deo priprema u Tursku voditi tridesetak igrača. 
-Spremam se sa ekipom koju imam i od mnogo toga zavisi da li će neko otići ili doći. Očekujem da mladi igrači ozbiljno shvate pripreme i poštuju šansu koja im se ukazala. Oni imaju šampionski gen kao I svi koji ovde poteknu – rekao je trener vicešampiona Srbije. 
On je istakao da ima mnogo toga da se popravi u igri u odnosu na jesenji deo sezone. 
-Čeka nas veliki posao, menjaćemo mnogo jer dosta toga treba da se popravi, što u smislu taktike, što u smislu ostalih stvari – rekao je on i dodao da bi njegovi igrači mogli da izvuku pouke iz eventualnih poraza na pripremama. 
Fudbaleri Zveze treniraće u Beogradu do 13. januara kada će otputovati u Tursku na prvi deo priprema.

Povezana vest:  Keln ostao i bez generalnog menadžera