arsene-wenger-arsenal

Venger: Nije definitivno, ali verujem da Volkot ostaje

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da je uveren kako će engleski reprezentativac Tio Volkot uskoro potpisati novi ugovor sa klubom. Volkotov sadašnji ugovor ističe na kraju sezone, a dugotrajni pregovori trebalo bi da budu okončani uskoro pošto je Arsenal spreman da mu ponudi nedeljnu platu od 90.000 funti.
-Na dobrom smo putu, ali u ovoj situaciji kada još ništa nije definitivno bićemo obazrivi. Ipak, ja sam optimističan, bio sam to i prethodne nedelje, ali sada sam još više. Ubeđen sam da će Volkot ostati sa nama – rekao je Venger na konferenciji za medije.
Jedan od Volkotovih uslova da ostane u Arsenalu bio je da se sa pozicije krilnog napadača preseli na poziciju centarfora, Venger mu je na poslednjih nekoliko mečeva ispunio tu želju, a ovaj mu je uzvratio odličnim partijama i golovima.
-Tio može da ima sklonosti da igra u sredini napada, ali nikada nije rekao da je to uslov da bi obnovio ugovor, jer zna da ja to ne bih prihvatio. Uostalom, mnogo je srecniji kada igra, bilo da je krilni igrač ili centralni napadač – poručio je francuski stručnjak.
Arsenal u jednom od derbija 22. kola Premijer lige u nedelju od 17 sati igra protiv aktuelnog šampiona Mančester Sitija.

Povezana vest:  Galijani: Kad pogledam novine, pomislim da ispadamo iz lige