fk_crvena_zvezda_logo

Održana treća sednica Upravnog odbora Crvene zvezde

 

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda održao je danas treću sednicu kluba na kojoj je usvojen spisak igrača trenera Aleksandra Jankovića koje će voditi na pripreme u Antaliju. Upravni odbor je usvojio i zapisnik sa prethodne sednice UO, a ukupan broj ljudi na ekspediciji u Turskoj iznosi 37 ljudi, a od toga 25 igrača.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Borba za četvrtfinale

Predsednik Dragan Džajić je još jednom ponovio da će klub oslonac tražiti isključivo i samo u mladim igračima koje krasi disciplina, kvalitet i poštovanje prema klubu, dok će suprotni slučajevi biti najstrože sankcionisani.

Upravni odbor kluba je na predlog potpredsednika Nebojše Čovića usvojio sve dosadašnje aktivnosti u procesu deblokade klupskog računa kao i plan svih daljih poteza koji će dovesti do konačnog funkcionisanja računa Crvene zvezde. Upravni odbor je takođe doneo odluku da Crvena zvezda ne može da ima više od 20 službenih mobilnih telefona, kao i da su verifikovani svi postojeći sporazumi u vezi reprograma obaveza kluba, kao i svi sporazumi u vezi otpusta dugovanja kluba koje su određeni poverioci izvršili.

Povezana vest:  Morati ljut zbog poraza i načina igre Intera

Sve odluke Upravnog odbora donete su jednoglasno.