Jonatan Barett

Jonatan Barett otvara vrata Stellar Groupa našim sportistima

 

Od danas prvi put postoji mogućnost da se za uspešnu karijeru i milionske ugovore naših fudbalera bori najveća svetska menadžerska agencija The Stellar Group Limited.

Zahvaljujući odličnim karijarema i izuzetnom zalaganjem dvojice naših proslavljenih fudbalskih menadžera Marka Krajišnika i Nenada Jestrovića, došlo je do saradnje između ove najprestižnije svetske agencije i sa našim fudbalerima.

Povezana vest:  U septembru novi sastanak IO FIFA o Kosovu

Tim povodom Beograd je prvi put posetio i gospodin Jonathan Barnett, osnivač i predsednik Stellar Group Limited.

-Danas su mnogi vrhunski igrači u svom sportu. I od onih sa najuspešnijim karijerama i vilama sa bazenom deli ih samo dobar transfer. Nedostaje im samo agencija koja će uvideti njihov kvalitet, ali i pružiti im ono što je neophodno, i igraču ali i njegovoj porodici, istinsku podršku i pažnju – istakao je najcenjeniji menadžer današnjice, gospodin Barnett.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 25. kola i tabela

 

Menadžersku agenciju The Stellar Group Limited, osnovao je Jonathan Barnett 1990. godine. Agencija je vremenom toliko narasla i postala jedna od vodećih u svetu, a Jonathan jedan od menadžera koji su ostvarili najveće transfere i to ne samo u svetu fudbala, nego i atletici, ragbiju i kriketu. Među najpoznatijim Jonathanovim igračima nalaze se Ashley Cole, Joe Hart i Gareth Bale.

Povezana vest:  Ibrahimović: Najbolje tek sledi

Danas svako talentovano dete sa ovih prostora može da računa da će menadžeri Jestrović i Krajišnik pored želje da ih upute na zvezdane staze imati i mogućnosti za to, jer iza njih stoji dogovor sa najvećom svetskom agencijom.