masimiliano_alegri_trener_milan_1

Alegri: Ne želimo Balotelija i Bekama već Kaku

 

Trener Milana Masimilijano Alegri rekao je danas da taj klub nije zainteresovan za dovođenje napadača Mančester sitija Marija Balotelija i bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama, već za Brazilca Kaku.

-Prošlog petka Balotelijeva cena na mančesterskoj berzi bila je 37 miliona. Videćemo koliko će biti u ponedeljak. Pregovaramo samo o transferu Kake iz Real Madrida, a ne o dolascima Balotelija ili Bekama – rekao je on.

Povezana vest:  Valensija pobedila Elče i popela se na treće mesto

Alegri je rekao da nisu tačni navodi da se sukobio sa upravom kluba oko eventualnog transfera Kake i da želi da Brazilac bude deo njegove ekipe.

-Pregovori o transferu Kake traju. O svemu se slažem sa upravom I potpredsednikom kluba Adrijanom Galijanijem i nije tačno da sam protiv tih pregovora. Naravno, razmenili smo ideje, ali nije tačno da ne želim Kaku u svom timu – rekao je Alegri.

Povezana vest:  Juventus želi da produži ugovore sa Bufonom i Tevezom

Trener „roso-nera“ rekao je da se klub opredelio za podmlađivanje tima, uz par važnih igrača i šampiona kakav je Kaka.

-Bekam?! Poznajem ga, on je sjajan momak i igrač svetske klase. Međutim, ne možete izbrisati njegovu krštenicu. Balotelija ne nameravamo da dovedemo, pošto u napadu imamo Đampaola Pacinija, Bojana Krkića i Nijanga – rekao je Alegri.

Povezana vest:  SERIA A, REZULTATI, Inter ubedljiv, Milan ponovo zaustavljen