Sinisa Mihajlovic FSS

Mihajlović: Kome smeta pritisak nek se ne bavi fudbalom

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da onaj igrač koji ne može da podnese pritisak utakmice kakva će biti s Hrvatskom, ne treba da se bavi fudbalom. 
-Utakmica sa Hrvatskom je fudbal, a ne rat, i neće biti nikakav problem. Mi imamo mlad tim, ali to nema nikakve veze i igrači će meč sa Hrvatima podneti kako treba, jer onaj ko ne može da podnese pritisak, i ne treba da se bavi fudbalom, nek’ ide u kancelariju da radi nešto drugo – rekao je Mihajlović. 
Srbija će 22. marta gostovati u Zagrebu, protiv Hrvatske, u petom kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu. 
-Moji igrači moraju da veruju u sebe i da znaju koliko vrede. Voleo bih kada bismo mogli svake nedelje da igramo takve utakmice, sa takvim protivnicima, punim stadionima jer samo tako fudbaleri mogu što pre da sazru – kazao je Mihajlović. 
On je istakao da uglavnom ima startnu postavu tima protiv Hrvatske, ali do meča mnogo šta može da se promeni. 
-Imam u glavi ko bi mogao da igra, ali ima još mesec dana do utakmice… Ko zna ko će se u međuvremenu povrediti, ko će igrati u kontinuitetu. Može mnogo toga da se promeni, ali ne sumnjam da će oni koji izađu na teren, dati sve od sebe – rekao je Mihajlović. 
Srbija posle četiri kola zauzima treće mesto na tabeli grupe sa četiri boda, šest manje od vodećih Belgije i Hrvatske. 

Povezana vest:  Benfika deklasirala Hertu