vermezovic press

Vermezović: Naplatićemo dug Donjem Sremu

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da očcekuje da se crno beli u punoj meri revanširaju ekipi Donjeg Srema za poraz u jesenjem delu Superlige.

-Ovo je novi pocetak za nas. Nažalost, zbog već poznatih stvari nismo igrali prvi meč protiv BSK-a u utorak. Sutra nas očcekuje nezgodan duel, Donji Srem nam je veliki dužnik, jer znamo kako smo jesenas prošli protiv njih. Veći motiv od toga nam nije potreban – rekao je Vermezović na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Partizan pobedio Mladost sa 3:0

Partizan je prolećni deo sezone trebalo da otvori utakmicom u Borči ranije ove nedelje, ali je duel odložen za 6. mart zbog natopljenog terena. Sutrašnji rival ekipa Donjeg Srema u prvom delu sezone je kao domaćin u Novom Sadu iznenadila šampiona i slavila sa 2.1.

-Donji Srem je promenio dosta igrača u zimskom periodu, ali je organizacija igre ostala ista. Znamo da nam najveća opasnost preti od Damjanovića, Krunića i Zeca. Ne bežimo od uloge favorita i iskreno, ne bi trebalo očekvati ništa drugo osim naše pobede – rekao je Vermezović.

Povezana vest:  Fudbaleri Čukaričkog se okupili pred početak priprema

On je dodao da se ne obazire na pojedine špekulacije o tome da nema puno poverenje Uprave kluba.

-Zaista ne razmišljam o tome i ne bavim se ovim stvarima. Ima tu i dosta izmišljenih priča, ako je neko i kontaktirao neke druge trenera iza mojih leđa, neka mu to služi na čast – zaključio je Vermezović.

Povezana vest:  Anelka napustio VBA

Ekipa Partizana trenutno vodi na tabeli Superlige sa tri boda više i utakmicom manje od Crvene zvezde.

Meč 17. kola između crno-belih i Donjeg Srema igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.