darko_lazovic_czLazović: Nedostajaće nam navijači

 

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da njegovu ekipu očekuje težak zadatak na sutrašnjoj utakmici sa OFK Beograd, pre svega zato što bi meč trebalo da se igra pred skoro praznim stadionom.

Navijači oba tima će, kako se očekuje, bojkotovati meč 22. kola Super lige Srbije, pošto se utakmica igra dan pred Uskrs. Ambijent će zato biti pomalo neuobičajen za crveno-bele, koji ove sezone imaju najveću podršku navijača u srpskom prvenstvu.

Povezana vest:  Crvena zvezda ne veruje sudijama Mažiću i Jovanetiću

-Svakako da postoji velika žal zbog izostanka navijača zbog kojih se i igra. Svejedno ćemo se, ipak, truditi da ostvarimo novu pobedu, iako naš očekuje težak meč, protivnik koji je u dobroj formi i seriji od četiri pobede – rekao je Lazović na današnjoj konferenciji za novinare.

Lazović je tek nedavno počeo da dobija minutažu u Zvezdi. U prošlom kolu je igrao poslednjih 12 minuta u duelu sa Vojvodinom (3:0), dok je prethodno na terenu proveo i 25 minuta u susretu sa Smederevom u kome je i postigao pobednički gol za 2:1.

Povezana vest:  Svetozar Marković: Na pobedu u Istanbulu, pa šta bude

-Zadovoljan sam svojom igrom. Zadovoljan sam što uopšte igram – istakao je 19-godišnji fudbaler, kome je šansu pružio novi trener Zvezde Ratko Dostanić.

-Dobro smo radili i kod prethodnog trenera (Vladimira Petrovića), dobro radimo i sada. Možda su kod Dostanića treninzi malo teži, duže traju – primetio je razliku mladi Lazović.

Crvena zvezda će na sutrašnjoj utakmici, koja se igra od 16 sati na stadionu OFK Beograd, zbog kartona biti oslabljena odsustvom Avala Isaha.

Povezana vest:  Čeferin oštro kritkovao najjače evropske lige