FUDBALSKA-LOPTAMajorki samo bod protiv Rajo Valjekana

Fudbaleri Majorke i Rajo Valjekana igrali su večeras nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 32. kola prvenstva Španije.
Domaći tim propustio je veliku priliku da pobedom pobegne iz opasne zone. Nakon što su oba pogotka postignuta već nakon desetak minuta, činilo se da bi Majorka u nastavku mogla do dragocenih bodova.
Stvorili su domaćini nekoliko veoma povoljnih šansi, ali su mogli da ostanu i praznih ruku pošto se Valjekano nije branio i više puta opasno je zapretio. Strelci obe ekipe večeras su, međutim, zatajili, pa je remi i najpravedniji ishod.
Majorka je ostala prva ispod „crte“ sa 28 bodova, koliko ima i Granada na 17. mestu, dok se Rajo Valjekano približio gornjem delu tabele sa realnim šansama da se bori za visok plasman.
Majorka – Rajo Valjekano 1:1 (Alfaro 12 – Piti 7)
Sutra igraju Granada – Valjadolid, Real Madrid – Betis, Barselona – Levante i Valensija – Malaga, u nedelju Hetafe – Espanjol, Deportivo La Korunja – Atletik Bilbao, Osasuna – Sosijedad i Sevilja – Atletiko madrid, a u ponedeljak Selta Vigo – Saragosa.
Tabela: Barselona 81 bod, Real Madrid 68, Atletiko Madrid 65, Sosijedad 54, Malaga i Valensija po 50, Betis 48, Rajo Valjekano 45, itd.

Povezana vest:  Vidal: Ne opterećujem se prelaskom u Junajted