jelensuperliga logo
Sutra se igraju četiri utakmice 26. kola Super lige
 
Preostale, četiri utakmice 26. Kola fudbalske Super lige Srbije igraju se sutra. Utakmice Hajduk – Javor, Sloboda – Novi Pazar, Donji Srem – Smederevo i BSK – Spartak počinju u 17 sati. Juče su odigrane četiri utakmice, aktuelni šampion Partizan pobedio je na svom terenu Radnički iz Niša sa 3:1, dok je Crvena zvezda sa 3:2 pobedila u Jagodini.
Vojvodina je u Novom Sadu pobedila Rad sa 1:0, a istim rezultatom OFK Beograd dobio je na Omladinskom stadionu Radnički iz Kragujevca. Hajduk u Kuli igra protiv Javora i pokušaće da iskoristi poraz Radničkog iz Kragujevca i „odlepi“ se od ekipa sa začelja tabele. Sa druge strane, Javor želi da se iskupi za težak poraz od 0:4 na svom terenu protiv Vojvoine iz prošlog kola.
Ekipa iz Kule, koja je u prošlom kolu odigrala bez golova sa Spartakom, nalazi se na 13. mestu sa 26 bodova, dok Javor sa tri boda više zauzima 10. mesto. Novi Pazar će u Užicu igrati protiv Slobode i pokušaće da osvoji važne bodove u borbi za opstanak. Novi Pazar u meč ulazi posle boda osvojenog protiv Partizana u prošlom kolu (0:0), a Sloboda posle poraza od Rada (0:2) u Beogradu.
Sloboda je sigurna u sredini tabele na sedmom mestu sa 33 boda, dok Novi Pazar zauzima 12. mesto sa 27 bodova, koliko ima i Donji Srem na 11. mestu koji dočekuje poslednjeplasiranu ekipu Smedereva.
Donji Srem u utakmicu ulazi posle poraza od Zvezde (0:1), a fudbaleri Smedereva posle pobede protiv BSK-a od 2:0. To je bila tek druga pobeda Smedereva u ovoj sezoni, a ekipa je sakupila samo 12 bodova. Fudbaleri BSK-a će u Borči igrati protiv Spartaka i žele bodove važne za opstanak, ali i da se iskupe zbog poraza od Smedereva.
BSK se nalazi na 14. mestu na tabeli sa 26 bodova, a ekipa iz Subotice zauzima osmo mesto sa 31 bodom.
Povezana vest:  Del Boske: Ne vidim sebe na klupi na SP u Rusiji