bajkovic sme cz

Bajković: Želim da igram za Srbiju

Golman Crvene zvezde Boban Bajković ponovio je danas da bi voleo da zaigra za reprezentaciju Srbije i da čeka poziv selektora Siniše Mihajlovića.
-Moja želja nikada nije bila sporna. Uvek ću biti spreman da se odazovem pozivu selektora. Čekam ga raširenih ruku – rekao je Bajković, jedan od najboljih igrača Zvezde ove godine.
Čuvar mreže smatra da crveno-beli iza sebe imaju neuspešnu sezonu, iako su posle zaostatka od 11 bodova za Partizanom došli u situaciju da se bore za titulu.
-Kada igrate za Zvezdu i kada niste prvi, onda sezona nije uspešna. Tako ja i gledam na ovu sezonu. Imali smo priliku, prišli smo na dva boda zaostatka i baš kada je trebalo da prestignemo večitog rivala, usledio je poraz u derbiju, za koji moram da naglasim da je bio zaslužen – poručio je 28-godišnji Cetinjanin.
On je istakao da ne bi imao ništa protiv da karijeru završi u Zvezdi, iako ima ponude klubova iz Ukrajine, Rusije i Francuske.
-Voleo bih da ostanem do kraja karijere u Crvenoj zvezdi. To je moj drugi dom. Ipak, o mom daljem status odlučivaće ljudi iz kluba. Sve ponude idu na adresu Ljutice Bogdana, pa ću u dogovoru sa njima videti šta je najbolje i za Zvezdu i za mene – zaključio je golman Zvezde.

Povezana vest:  Lalatović: Vojvodina je favorit, specifična utakmica za mene