aleksandar_jevtic_cz_fudJevtić – Ozbiljni do kraja

 

Ovog proleća navikli smo da gledamo Aleksandra Jevtića kako na teren ulazi sa klupe i kako baš uvek taj njegov ulazak zbunjuje protivničku odbranu. Našem napadaču nimalo ne smeta status rezerve, jer kao i svi u Zvezdi poštuje „politiku“ – kolektiv ispred pojedinca.

– Nije mi zaista bitno da li ću početi meč ili ući sa klupe. Profesionalc sam i u svakom slučaju dajem svoj maksimum. Kad uđem u meč ulazim i u šanse, ali bio bih zadovoljniji kada bih postigao još koji gol – kaže Jevtić, koji je presrećan što su njegove kolege iz napada najzad proradile – Na početku su slabije igre celog tima uticale na realizaciju u špicu. Sada dolazi sve na svoje i verujem da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i da ćemo postizati sve više golova – kaže Jevtić.

Povezana vest:  Gereru pet utakmica neigranja

Superligaši se ove subote ponovo vraćaju u pakleni ritam. Nije malo onih koji smatraju da će već u naredne dve nedelje biti rešene sve dileme u šampionatu.

– Težak i zgusnut raspored je veliko opterećenje za nas igrače. Nema dovoljno vremena za odmor i može lako da se dese malo lošije partije. Ali najbitnije je da mi pobeđujemo, da ostanemo na prvom mestu i vratimo titulu u klub – napominje naš napadač.

Povezana vest:  Benites: Liverpul je mogao da dobije više novca za Toresa

Iako Mladi radnik na „papiru“ deluje kao lakši protivnik, Jevtić poziva na oprez pred subotnji duel na Marakani.

– Svesni smo da ne smemo da se opustimo. I dalje nam je to prvo kolo protiv Jagodine opomena. Moramo da shvatimo ozbiljno taj meč, baš onako kako smo shvatili prethodna dva rivala (Vojvodina i OFK Beograd). U svakom slučaju, verujem da neće biti problema – zaključuje Jevtić.

Povezana vest:  Morinjo: Nema problema sa upravom kluba