TRENING-29.06 18Mladenović: Došlo je vreme da stanemo na put Partizanu
 
Fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović rekao je danas da je vreme da taj klub „stane na put“ Partizanu i posle prekine njihovu seriju od šest uzastopnih titular šampiona Srbije.
-Očekujem bolju i uspešniju sezonu. Znamo kako se završila prošla i verujem da je došlo vreme da stanemo na put ‘večitom’ rivalu i budemo uspešniji od njih. Za tako nešto potrebna su nam osveženja I pojačanja u ekipi i verujem da će ljudi iz kluba uskoro uspeti da dovedu nove igrače koji će nam pomoći – rekao je Mladenović za klupski sajt.
Mladenović je kazao da su mu prvi utisci o novom treneru SlavišiStojanoviću pozitivni.
-Novi trener je, kao i svaki, doneo neke svoje zamisli i ideje. Odradili smo tek nekoliko treninga zajedno, rano je za kompletnu sliku, ali prvi utisci su više nego pozitivni – kazao je on.
Štoper crveno-belih Jovan Krneta rekao je da je zaslužio novu šansu da se dokaže u Zvezdi i da mu je težak period koji je imao u klubu pomogao u razvoju kao ličnosti I kao igrača.
-Siguran sam da sam zaslužio novu priliku da se dokažem i pokažem koliko umem. Retko ko je u ekipi prošao kroz težak period kakav sam ja imao. Smatram da mi je to pomoglo u razvoju, i kao ličnosti i kao fudbalera. Izvukao sam pouke iz svega i trudim se da iskoristim novu šansu koja mi se ukazala i koju sam zaslužio – rekao je Krneta.
Povezana vest:  FSS želi EP za igrače do 19 godina