Terraneo 2013 logo normalTURISTIČKA AGENCIJA GO2 TE VODI NA TERRANEO FESTIVAL!

Turistička agencija Go2 te vodi na ovogodišnji Terraneo festival po odličnim uslovima! Festival Terraneo se održava od 7. do 9. avgusta u Šibeniku, prelepom gradu na hrvatskom primorju, a Go2 u okviru svoje punude nudi popust na cenu festivalske ulaznice, mesto u kampu i prevoz do jednog od najlepših gradova na obali Hrvatske!
Go2 ti nudi sjajnu priliku za petodnevni boravak na moru i posetu jednom od najboljih letnjih festivala u Evropi, prema izboru Forbes magazina, po neverovatnoj ceni od samo 180 EUR! Aranžman po ovoj ceni obuhvata prevoz luksuznim autobusima od Beograda do Šibenika i nazad, četiri noćenja i boravak u festivalskom kampu i trodnevnu festivalsku ulaznicu.
Terraneo se održava u napuštenoj kasarni nedaleko od centra Šibenika, koja se za vreme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad prepun pozitivne atmosfere! Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja u drugoj nedelji avgusta, Terraneo je savršena dopuna turističkoj ponudi te regije, što je čini primamljivom destinacijom za hiljde mladih, urbanih ljudi željnih zabave.
Do sad potvrđeni izvođači na festivalu Terraneo 2013 su: The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Gang of Four, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Bosnian Rainbows, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia, Icarus Down i mnogi drugi…
Terraneo postaje vodeći muzički događaj u regionu koji razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svesne zabave. Takođe, zadatak mu je da promoviše prirodna bogatstva i lepote šibenske regije; predstavi Šibenik i Hrvatsku kao aktuelne i atraktivne svetske turističke destinacije. Ali pre svega, Terraneo želi da zabavi, širi pozitivnu energiju u najopuštenije doba godine i da da posetiteljima priliku da uživaju u muzici aktuelnih imena svetske i domaće muzičke scene. U svom članku o vodećim letnjim festivalskim destinacijama magazin Forbes je, sasvim zasluženo, uvrstio i Terraneo festival na listu deset najboljih evropskih festivala za 2013. godinu. Ističući zanimljivu lokaciju održavanja festivala u živopisnom Šibeniku na hrvatskom primoriju, ovaj uticajni časopis je potvrdio ono u šta desetine hiljada vernih posetilaca Terraneo festivala već treću godinu za redom iznova uveravaju – da je Terraneo nezaobilazno mesto koje spaja sve najbolje što leto nudi u nezaboravno iskustvo pojačano koncertima najvećih svetskih i regionalnih izvođača današnjice.
Više informacija o sjajnoj ponudi agencije Go2 možeš naći na http://go2travelling.net/ i www.mtv.rs

Povezana vest:  Elton Džon ne voli rijaliti TV