Lukas-Podolski-Arsenal

Podolski se nada dobroj sezoni Arsenala

Fudbaler Arsenala Lukas Podolski rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećoj sezoni biti u samom vrhu Premijer lige i iskoristiti to što su pojedini klubovi tokom leta promenili trenere.
Podolski je prošlog leta iz Kelna prešao u Arsenal, a prošle sezone postigao je 11 golova i imao 10 asistencija.
Arsenalovi veliki protivnici Mančester junajted, Mančester siti i Čelsi su tokom leta doveli nove trenere, a Podolski se nada da će njegova ekipa to iskoristiti.
-Nadamo se da će ove sezone Arsenal biti na vrhu. Na sreću, engleski fudbal nije kao španski, gde se samo dve ekipe – Real Madrid i Barselona bore za titulu. U Premijer ligi imate pet, šest, čak i sedam veoma kvalitetnih ekipa – rekao je Podolski za list San.
-Biće teško, ali znam da će Arsenal biti jedna od ekipa u vrhu. Nekolicina klubova ima nove trenere, pa je teško reći šta će se dogoditi. Oni će biti jaki i izjednačeni, a Arsenal će biti jak – dodao je on.
Podolski će se u ponedeljak priključiti saigračima na pripremama, pošto je dobio produženi odmor zbog obaveza u reprezentaciji Nemačke.
Fudbaleri Arsenala u četvrtak putuju u Indoneziju, gde počinju azijsku turneju.
-To će biti moja prva turneja sa Arsenalom. Nadam se da ćemo dobro igrati i da će nas obići povrede. Prošle sezone sam igrao dobro, postigao sam mnogo golova i asistirao, pa sam zadovoljan. Došao sam iz male ekipe kao što je Keln, pa mi nije bilo lako, ali nadam se da ću ove sezone biti još bolji – rekao je on.

Povezana vest:  Partizanu posle žalbe preinačena kazna, dve utakmice bez publike