lamine_diara_fkparJELEN SUPER LIGA

Partizan se kiksom u Jagodini udaljio od titule

 

Fudbaleri Partizana napravili su korak nazad u borbi za titulu prvaka, pošto su danas odigrali bez golova protiv domaće Jagodine u 23. kolu Super lige i sada zaostaju četiri boda za vodećom Crvenom zvezdom.

Crno-beli su danas imali više prilika za gol od rivala, ali su napadači beogradskog tima zakazali kada je bilo najvažnije.

Povezana vest:  Real odustaje od Pogbe, stiže van de Bek iz Ajaksa?

U 36. minutu, Aleksandar Davidov je centrirao sa leve strane, ali je Lamin Dijara glavom šutirao veoma loše sa pet metara. Samo tri minuta kasnije Dijara je asistirao sa desnog boka, a najbolji strelac Partizana Kleo je sa desetak metara gađao preko gola. U 42. minutu igrač Jagodine Bojan Beljić je dobro šutirao sa 16 metara, ali je golman crno-belih Mladen Božović uspešno intervenisao. Poslednju priliku u prvom poluvremenu za Partizan propustio je Davidov, kada je izašao sam ispred golmana Jagodine Janoševića, koji je izbio loptu. Senegalac Dijara je i na početku drugog poluvremena, u 51. i 57. minutu propustio dve stopostotne prilike za ekipu Partizana.

Povezana vest:  Ignjovski potpisao trogodišnji ugovor sa Verderom

Najbolju šansu na utakmici domaći su imali u 66. minutu, kada je Perica Ognjenović izašao sam ispred golmana Božovića, ali je šutirao daleko pored gola.

Novu odličnu priliku gosti su propustili u 85. minutu, pošto je Radosav Petrović sa samo pet metara pogodio stativu, a seriju promašaja Partizana zatvorio je rezervista Vašington, koji ni sa tri metra, neometan, nije uspeo glavom da pošalje loptu u mrežu.

Povezana vest:  Vermezović: Jagodina prava provera za revanš sa Tromsom