Brendan Rogers Swansea

Rodžers: Suarez mora da se izvini igračima i klubu

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da napadač tog kluba Luis Suarez mora da se izvini saigračima ukoliko želi da se vrati u prvi tim. Rodžers je Suareza udaljio iz prvog tima razoČaran ponašanjem Urugvajca koji je dao izjavu da ga je Liverpul prevario, jer mu nije dozvolio da pređe u Arsenal.
-Prvo mora da se izvini svojim saigraČima i klubu. Gledao sam ga u poslednje vrijeme i to nije onaj Luis Suarez kojeg poznajem. Moja dužnost je da zaštitim ostale igrače i navijače od ove Suarezove verzije – rekao je Rodžers za engleske medije.
Menadžer Liverpula je dodao da će situacija oko Suarez biti mnogo jasnija posle predstojeće pauze zbog reprezentativnih obaveza.
-Predsednik Henri i ja se slažemo da Suarez nipošto neće napustiti klub ovog leta. Mi možemo bez njega, ali u pitanju je vrhunski napadaČ i doČekaćemo ga otvorenih ruku, ali samo ako želi da ostane – rekao je Rodžers.
Urugvajac će propustiti prvih šest utakmica nove sezone u Premijer ligi zbog suspenzije od 10 susreta, jer je u aprilu ugrizao Branislava Ivanovića iz Čelsija tokom borbe za poziciju….

Povezana vest:  Milojević: Nadamo se najboljem u nastavku prvenstva