onjil

Onjilo želi titulu sa Zvezdom

Novi fudbaler Zvezde Ifeani Onjilo rekao je danas da se nada da će nastaviti s dobrim igrama i da želi da osvoji šampionsku titulu s crveno-belima.
-Prešao sam u veliki klub i nadam se da ću da nastavim dobro da igram i još bolje, kao i da osvojim titulu sa Zvezdom – rekao je Ifeani Onjilo na svojoj promociji na stadionu Zvezde.
Onjilo, koji je došao iz Javora iz Ivanjice, s crveno-belima je potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres s brojem 99.
On je zahvalio svom nekadašnjem klubu u koji je 2008. godine došao iz Nigerije.
Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović istakao je da „nije vreme“ da se priča o tome koliko je 23-godišnji napadač plaćen Javoru i kolika će mu biti godišnja plata.
Crvena zvezda je u prvom kolu Super lige u nedelju izgubila od Javora sa 2:4, a Onjilo je bio strelac drugog gola za ekipu iz Ivanjice.
-Nije se desilo da dođe pre te utakmice. Bilo bi bolje da smo to tada uradili, ali gledamo u budućnost i nadam se da će nam nadoknaditi to što je uradio. On je dugo u našoj ligi, na našu žalost igrao je fenomenalno protiv nas i nadam se da će nastaviti tako, ali i bolje – rekao je Stojadinović.
Sportski direktor Zvezde kazao je da je stav svih čelnika kluba da drugi nigerijski fudbaler Abiola Dauda ostane u klubu i da će on biti prodat samo ako stigne dobra ponuda.

Povezana vest:  Almerija pobedila Espanjol