dejan_djurrdjevic_ofk_beogradLAV KUP SRBIJE

Đurđević: Rasterećeni smo, ali sa velikim problemima

 

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević izjavio je danas da će njegova ekipa biti potpuno rasterećena na sutrašnjoj utakmici sa Crvenom zvezdom u polufinalu Lav Kupa Srbije, ali da će imati velikih problema sa sastavom tima.

-Samim plasmanom u polufinale učinili smo dosta toga i nemamo neko opterećenje. Tako smo i stigli do ovde – rekao je danas Đurđević agenciji Beta.

Povezana vest:  KVALIFIJKACIJE ZA EP 2016, Rezultati utakmica u kvalifikacijama za EP 2016. godine

On je, ipak, priznao da će se njegov tim teško izboriti s trenutnim kadrovskim problemima.

-Tim će nam krojiti doktori, ne ja. Probleme imaju Roberto Karvaljo, Veseljko Trivunović, Nikola Simić, Miloš Žeravica, Abubakar Umaru… Čak osmorica igrača nam nisu sigurna – istakao je Đurđević.

OFK je ove sezone već dva puta igrao sa Zvezdom. Prvi put je kao gost izgubio sa 2:1, a pre 10 dana kao domaćin je poražen sa 2:0.

Povezana vest:  Boateng: Klop je najbolji trener na svetu

-Pokušaćemo da igramo bolje nego na Karaburmi, barem na nivou iz prve utakmice, trudićemo se da se predstavimo u najboljem svetlu… A o Zvezdi je kod nas zabranjeno pričati. Oni su navikli da igraju pod pritiskom, da osvajaju trofeje, ali mi gledamo samo kako da se sami organizujemo – istakao je Đurđević.

Duel Crvene zvezde i OFK Beograda igraće se sutra od 19.30.

Povezana vest:  Pobede Zvezde i Vojvodine, bez promena u vrhu tabele