ljajic slavlje

Pobede Milana, Intera i Fiorentine

Fudbaleri Milana pobedili su večeras na svom stadionu Kaljari sa 3:1, dok je Inter na gostovanju slavio protiv Katanije sa 3:0, a Fiorentina je sa 5:2 bila bolja od Đenove u utakmicama drugog kola italijanske Serije A. U preostalim utakmicama Serije A, Udineze je slavilo protiv Parme sa 3:1, Livorno je na gostovanju došao do tri boda protiv Sasula trijumfom od 4:1, dok je Atalanta trijumfovala protiv Torina sa 2:0. Bolonja i Sampdorija remizirali su 2:2.
Golove za Milan u slavlju protiv Kaljarija postigli su Robinjo u 8, Filip Mekses u 31. i Mario Baloteli u 62. minutu. Jedini gol za goste postigao je Marko Sau u 33. Inter je na gostovanju na Siciliji slavio sa ubedljivih 3:0 protiv Katanije. 
Rodrigo Palasio doveo je Inter do prednosti u 20. minutu, da bi prednost udvostručio Juto Nagamoto u 56, a konačan rezultat postavio je Rikardo Alvares u 80.  Ranije danas Roma je na svom stadionu bila bolja od Verone sa 3:0, a strelac trećeg gola za „vučicu“ bio je srpski internacionalac Adem Ljajić. 

Povezana vest:  Milan bez Neste do kraja godine