Sinisa Mihajlovic FSS

Mihajlović: FSS o mojoj sudbini odlučuje do kraja novembra

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniše Mihajlović rekao je danas da FSS do kraja novembra treba da odluči o njegovoj sudbini.
-Radim kao da ću ostati deset godina, ali sam spreman i da odem sutra – rekao je Mihajlović i dodao da FSS prvi treba da povuče konkretne poteze.
On je istakao da u ovom trenutku ne želi da komentariše priče o eventualnom preuzimanju nekog italijanskog kluba.
-Ja sam selektor Srbije i ne želim da pričam o tome jer ti italijanski klubovi imaju trenera – rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u hotelu „Hajat“.
Selektor Srbije je govoreći o spisku odabranih igrača za predstojeće utakmice sa Rusijom i selekcijom novinara, rekao da ga je sastavio u dogovoru sa selektorom mlade reprezentacije Radovanom Ćurčićem. 
-Ignjovski se nalazi na spisku, ai neće doći na pripreme reprezentacije jer je dobio kćerku i želim da ga poštedim ove akcije. Povređeni su Sulejmani i Krstičić, dok su u nladoj reprezentaciji Nastasić, Marković i Mitrović – rekao je Mihajlović.
-Mislim da smo reprezentacija koja iz dana u dan izgleda sve bolje, ali moramo da popravimo još dosta toga u igri. Neke reprezentacije nisu htele da igraju sa nama jer su želele slabije protivnike. Zbog toga smo zakazali utakmicu sa selekcijom novinara koja nam služi da vidimo igrače iz Srbije, kao i one koji igraju u inostranstvu – rekao je Mihajlović.
On je naglasio da izuzetno poštuje selektora Rusije Fabija Kapela.
-Zna se šta je on sve osvojio sa Juventusom, Milanom i Realom. Fudbalska utakmica je kao šah i želimo da vidimo da li možemo da se nosimo sa Rusijom, mislim da možemo da im napravimo problem – rekao je Mihajlović.

Povezana vest:  Milan Jovanović potpisao za Liverpul