Miroslav Radovic legia

Radović produžio ugovor sa Legijom

Fudbaler Legije Miroslav Radović produžio je ugovor sa tim poljskim klubom do sezone 2016/2017, saopšteno je danas. 
-Dugo igram u Legiji i ne moram nikome da se dokazujem, a da sam zainteresovan samo za novac, odavno bih napustio Varšavu. Legija mi je pružila mnogo toga i mogu da kažem da je tu moj dom. Ne bi bilo pošteno da sam napustio klub – rekao je Radović. 
-Drago mi je što sam produžio ugovor, pregovori su kratko trajali i nisam se dvoumio. Svake sezone imamo drugačiji izazov i to je velika motivacija za mene – dodao je 29-godišnji krilni fudbaler. 
Radović sedam godina igra u Legiji, sa kojom je prošle sezone osvojio šampionsku titulu, a sa tim klubom osvojio je i četiri Kupa Poljske i jedan Superkup. Srpski fudbaler je drugi strelac kluba sa šest postignutih golova na devet utakmica. 
On je tako izjednačio učinak iz prošle sezone, u kojoj je postigao šest golova u svim takmičenjima. Bivši fudbaler Partizana pozvan je u selekciju novinara za sutrašnju utakmicu protiv reprezentacije Srbije, ali će propustiti duel u Užicu jer se nije oporavio od povrede mišića. 
-Cenim što su me se novinari setili, ali najvažnija stvar je zdravlje. Koncentrisaću se na oporavak i povratak u dobru formu. Potrudiću se da pomognem Legiji u narednom periodu – rekao je Radović. 
Radović je 2006. godine iz Partizana prešao u Legiju za koju je do sada odigrao 288 utakmica i postigao 55 golova.

Povezana vest:  EURO 2012, Kažnjeni ruski navijači u Poljskoj