partizan ekipa tuga derbi

Kanatlarovski: Eliminisanje Partizana nije pusta želja

Trener fudbalera Spartaka Dragan Kanatlarovski rekao je danas da njegova ekipa može da eliminiše Partizan u četvrtfinalu Kupa Srbije. 
-Nadam se dobrom fudbalu i pokušaćemo da pobedimo ili bar na penale da ostvarimo cilj. To nisu puste želje, znamo da smo izvukli najtežeg protivnika, ali imamo pravo da se nadamo, imamo dobar tim, u dobroj smo formi. Nada poslednja umire – rekao je Kanatlarovski na konferenciji za novinare u Subotici. 
Spartak nema problema sa povređenim ili suspendovanim igračima, a u ekipu se posle pauze zbog kartona vratio Vladimir Kovačević. Ekipa iz Subotice u subotu je izgubila od Partizana u Beogradu sa 2:0 u srpskom prvenstvu. 
-Partizan će slično igrati kao i u prvenstvu. U Kupu je sve moguće, često se dešava da slabiji eliminišu jače i mi se nadamo – naveo je trener Spartaka. 
Kanatlarovski je kazao da njegovi igrači moraju više da veruje u sebe. 
-Partizan je dominirao u prvom, ali smo mi odlično odigrali drugo poluvreme. Postigli su dva gola iz prekida, mi smo to pokušali da popravimo, nismo uspeli da postignemo pogodak i završilo se kako se završilo – kazao je Kanatlarovski. 
Utakmica Spartak-Partizan igra se sutra od 13.00 na stadionu u Subotici. 

Povezana vest:  UEFA delimično uvažila žalbu CSKA