kik boks ring

Predstavnici Kosova udaljeni sa SP u Antaliji

Kik boks savez Srbije saopštio je danas da su se na Svetskom prvenstvu u Antaliji pojavile dve osobe koje su se predstavile kao predsednik Olimpijskog komiteta Kosova i predsednik Kik boks federacije Kosova, ali da su udaljeni iz hale i hotela. U saopštenju se navodi da je predsednik Evropske kik boks federacije WAKO Borislav Pelević insistirao da organizatori Svetskog prvenstva izbace te dve osobe iz hale, pošto nisu pozvane na turnir. 
Podseća se da je njihova molba za prijem u članstvo Svetske kik boks federacije odbijena, pošto Kosovo nisu priznale Ujedinjene nacije ni Međunarodni olimpijski komitet. 
-Na Svetskom prvenstvu u Antaliji pojavile su se dve osobe koje su se predstavile kao predsednik Olimpijskog komiteta Besim Hiseni i predsednik Kik boks saveza takozvane države Kosovo Fatmir Makoli.ž Te osobe nisu pozvane na šampionat s obzirom da je njihova molba za prijem u članstvo odbijena, pa je Borislav Pelević insistirao da se oni udalje iz hale i iz hotela – navodi se u saopšenju. 

Povezana vest:  NOVO TAKMIČENJE POD OKRILJEM VAKO PRO ORGANIZACIJE, Iz Beograda kreće Gran pri