slavisa stojanovic radnicki crvena  zvezda

Stojanović: Moramo mnogo bolje 

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa protiv Vojvodine u četvrtfinalu Kupa Srbije mora da pruži mnogo bolju partiju nego u prvenstvenom duelu sa OFK Beogradom.
-Jasno da nas čeka teška utakmica, protiv iskusne ekipe koja je igrački dobro popunjena. Ako želimo da prođemo, moramo da pružimo maksimum i da igramo mnogo bolje nego protiv OFK Beograda – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih.
Na pitanje kako zahtevi pojedinih igrača za raskid ugovora utiču na ekipu, Stojanović je rekao:
-Nije prijatno nikome od nas, jer nešto planiraš, a to se u toku noći sruši zbog nekog banalnog razloga. Mislim da na zimu treba da se podvuče crta i naprave nove smernice.
Za kratko vreme u prethodnom periodu zahteve za raskid ugovora podneli su Filip Mladenović, Marko Vešović i Aleksandar Kirovski. Stojanović je dodao i da ne razmišlja o tome da li će i nakon završetka jesenjeg dela ostati na klupi Zvezde.
-Nisam ja prava adresa za to pitanje, svoj posao radim maksimalno ozbiljno i moja želja u ovom trenutku je da pobedim u obe utakmice koje imamo do kraja jesenjeg dela sezone – zaključio je Stojanović.
Crveno-bele, posle sutrašnjeg meča u Kupu sa Vojvodinom, u subotu očekuje i prvenstveni duel protiv novosadskih „lala“.
-Obe utakmice sa Vojvodinom su podjednako važne. Nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz. Vojvodina je u dobroj formi, ali mi smo u još boljoj – jasan je bio Petković.
Meč četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 17 sati u Beogradu.

Povezana vest:  Di Mateo stalni menadžer Čelsija