Mesi želi da završi karijeru u Barseloni

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je danas da želi da završi karijeru u tom španskom klubu. Mesi se posle dvomesečne pauze sinoć vratio na teren u utakmici protiv Hetafea (4:0), u kojoj je postigao dva gola.
On se prošle nedelje iz Argentine vratio u Španiju, posle oporavka od povrede butnog mišića. Mediji su spekulisali da će Mesi otići iz kluba i preći u Pari Sen Žermen, ali je on to negirao. 
-Želeo bih da završim karijeru u Barseloni – rekao je Mesi, preneli su španski mediji. 
Mesi je sinoć u igru ušao u 64. minutu, kada je zamenio Andresa Inijestu. 
-Dugo sam odsustvovao, osećam se veoma dobro na treninzima. Otišao sam u Argentinu sa namerom da se početkom godine vratim u Španiju i da se polako vraćam u tim. Fizički se dobro osećam, ne boli me tetiva. Srećan sam što sam bio u domovini, naporno sam radio kako bih se oporavio. Radujem se sjajnoj godini – rekao je Mesi. 
Barselona će u subotu u prvenstvu igrati protiv Atletiko Madrida, drugoplasirane ekipe u Primeri. Obe ekipe imaju po 49 bodova, a Barselona je prva zbog bolje gol-razlike. 
-Razgovaraću sa Tatom (trenerom Barselone Herardom Martinom) I lekarima, pa ćemo odlučiti da li ću igrati protiv Atletika. Uvek želim da budem na terenu, uvek želim da pomognem mom timu – rekao je Mesi. 

Povezana vest:  Klop pisao navijačima: Strpite se, slavićemo kad dođe vreme