kasalica

Zvezda smanjuje fond igrača i plate, Kasalica može da ide

Fudbalski klub Crvena zvezda promeniće sistematizaciju tima, a igračima koji su imali manju minutažu biće ponuđena revizija ugovora, prema kojoj će dobijati znatno manju platu. Ovo je odlučeno na današnjoj sednici Upravnog odbora Zvezde, koja se održala u Beogradu. Niko od članova tog tela nije želeo da razgovara zvanično sa novinarima, ali je okupljenim izveštačima rečeno kakve su bile odluke. 
-Nemamo više para da isplaćujemo igrače po dosadašnjim ugovorima…Ponudićemo reviziju onima koji su manje igrali, da dobijaju prema minutaži – rekao je novinarima jedan član uprave pod molbom da ostane anoniman. 
U razgovoru su se i pominjale neke nezvanične cifre iz kojih se dalo zaključiti da će plate biti umanjene i do četiri puta. Osim revizije, dogovoreno je da Zvezda ubuduće ima najviše 25 igrača. 
Bojan Miladinović se verovatno neće vraćati u klub, a sutra popodne će se znati da li će se Aleksandar Luković ponovo igrati za beogradske crveno-bele. Osim toga, novinarima je rečeno da je užička Sloboda ponudila Zvezdi da otkupi Tijaga Galvaa i Jovicu Vasilića. 

Povezana vest:  Ivanić doneo prvu pobedu Zvezdi