mladen_dodic_trener_jagodineDodić: Teška utakmica sa Vojvodinom

 

Šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić izjavio je da njegove izabranike sutra očekuje izuzetno teška utakmica protiv Vojvodine, ali je istakao da u Novi Sad ne odlaze sa „belom zastavom“.

-Mi smo u mini seriji dobrih igara i rezultata i cilj nam je da tako nastavimo. S obzirom na snagu protivnika i odlične uslove za igru, uveren sam da će to biti kvalitetna utakmica – rekao je Dodić.

Povezana vest:  SVETSKO PRVENSTVO - ČILE-1962, Italijanski "katanaćo" i Jugoslavija - zamalo u finalu

On očekuje da Jagodinci ponove igre iz prethodnih mečeva i zadrže efikasnost, što bi omogućilo da izbore povoljan rezultat.

-To neće biti nimalo lako, jer je Vojvodina odlična ekipa, sa veoma dobrim pojedincima. Poznati su kvaliteti Tadića, Mrđe, Brkića i ostalih igrača, a Novosađani su u dosadašnjem delu prvenstva, pre svega u kupu, pokazali snagu i pripada im uloga favorite – ocenio je Dodić.

Povezana vest:  Murinjo: Mislio sam da kažem prvi, a ne pravi Ronaldo

Trener Jagodine, međutim, smatra da su domaćini „ipak ranjivi“.

-To je pokazala utakmica sa Spartakom koju su izgubili kod kuće. Nama se u tim vraća Đorđević posle pauze zbog kartona i verujem da možemo da pružimo dostojan otpor“, istakao je Dodić.

Prvotimac Jagodine Milutin Ivanović naveo je da je njegov tim u prethodna tri susreta potvrdio kvalitet, ali da se mora dokazivati „iz utakmice u utakmicu“.

Povezana vest:  Reprezentacija Meksika dobila novog selektora

-Susret sa Vojvodinom je dobra prilika za to. Ako budemo u ritmu kojim smo krenuli i nastavimo našu igru, možemo u Novom Sadu doći do zadovoljavajućeg rezultata – ocenio je Ivanović.

Prvenstveni meč 26. kola između Vojvodine i Jagodine igra se sutra u Novom Sadu od 16,30 časova.