marko nikolic trening

Nikolić: Sad znamo svoj put i nema razloga da ga menjamo

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su crno-beli pronašli pobednički put i da protiv Rada na Vračaru, po svaku cenu, žele novu pobedu.
-Čeka nas još jedno finale, odnosno kvalifikaciona utakmica, takav će biti svaki meč do kraja i spremni smo na ovu situaciju. Potrebna nam je pobeda, po svaku cenu i uradićemo sve da do nje dođemo. Napravili smo dobru kombinaciju želje, volje, borbenosti i pametne igre, sad znamo put i nema razloga da ga menjamo- rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
Utakmica se iz bezbednosnih razloga igra na stadionu Obilća na Vračaru.
-Protivnik je iskusna ekipa, nije to onaj Rad koji je godinama bio najmlađi tim u ligi, promenili su fizionomiju tima i po kvalitetu koji imaju ne zaslužuju poslednje mesto na tabeli – rekao je Nikolić.
Trener Partizana nema problema sa povređenim igračima pred ovu utakmicu, koja dolazi nakon ubedljive pobede i veoma dobre igra nad Radničkim u Kragujevcu prošlog vikenda (5:0).
-Rad će btii motivisan protiv nas, ali ne mogu da žele pobedu više od Partizana. Želim im da ostanu u ligi, ali neka počnu da skupljaju bodove posle nedelje. Mi ćemo se truditi da svaki meč odigramo bolje nego prethodni, da kroz kvalitetne igre dođemo do rezultata. Verujem da možemo da igramo bolje nego u Kragujevcu, neće biti lako, ali uvek mora da se teži većem i boljem – zaključio je Nikolić.
Utakmica 19. kola Superlige između Rada i Partizana igra se u nedelju od 14.30 na stadionu Obilića na Vračaru.

Povezana vest:  Partizan ubedljiv na gostovanju u Nišu