dodic jagodina 2013

Krmpotić i Dodić: Nijanse odlučuju ko će u finale

Treneri OFK Beograda Zlatko Krmpotić i Jagodine Mladen Dodić složili su se danas da će dueli dva tima u polufinala Kupa Srbije biti veoma izjednačeni i da će nijanse odlučiti ko će u finale.
-Jagodinci zaslužuju maksimalan respekt, uprkos tome što u poslednje vreme nisu u formi. Pokazali su se kao ozbiljan klub, brane trofej i jasno je da smo dobili teškog protivnika. Ipak, učinićemo sve da ostvarimo povoljan rezultat u prvom meču pred našim navijačima – kazao je Krmpotić Tanjugu.
Njegov kolega Dodić ističe da Jagodinci imaju dupli motiv za pobedu – odbranu i osvajanje trofeja, ali da je realnost da sva četiri polufinalista imaju pođednake šanse.
-Kup svi vidimo kao najkraći put ka Evrpi, očekujem dinamičnu i borbenu utakmicu, ali meč u Beogradu biće samo prvo poluvreme – poručio je Dodić.
Prva polufinalna utakmica Kupa Srbije između OFK Beograd i Jagodine igra se sutra od 15 sati na Staroj Karaburmi. U drugom polufinalu Vojvodina od 18 sati dočekuje Spartak. Revanš mečevi na programu su 9. aprila, a finale je zakazano za 7. maj.

Povezana vest:  Anćeloti oduševljen zbog dolaska Tijaga Silve