Laurent Blanc

Blan: Nećemo se braniti na Stamford Bridžu

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da će njegov tim igrati ofanzivno u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija uprkos tome što ima dva gola prednosti iz prvog meča.
-Mi nastojimo da pobeđujemo igrajući napadački fudbal. Ako želimo da postanemo veliki tim na evropskom nivou moramo i drugde tako da igramo, ne samo na Parku prinčeva – kazao je Blan novinarima pred sutrašnji meč.
Francuski prvak slavio je u prvom meču kod kuće rezultatom 3:1 i na korak je od plasmana u polufinale elitnog takmičenja, prvi put od 1995. godine.
-Imamo svoju filozofiju i verujemo u nju. Smatram da je to najbolji način da se osvoji trofej. Mislim da će nas Čelsi odmah napasti, moramo da budemo mirni i oslonimo se na svoju fiozofiju, i takođe uzvratimo iz kontranapada. Imamo igrače koji mogu to da urade, želimo da nametnemo svoju igru čak i daleko od kuće – poručio je Blan.
Pari Sen Žermen će u Londonu nastupiti bez glavne zvezde i najboljeg strelca ekipe, povređenog napadača Zlatana Ibrahimovića. Sutrašnja utakmica na Stamford Bridžu igra se od 20.45 sati.

Povezana vest:  Jagodina lako pobedila Čukarički, remi u Kruševcu