radonjicRadonjić: Mega će biti bolja u revanšu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ocenio je večeras da će Mega Vizura biti kvalitetnija u narednom susretu polufinala plej-ofa Superlige Srbije, kada se u tim vrate Vasilije Micić i Nemanja Dangubić.
-Manje-više smo tokom 40 minuta večeras kontrolisali utakmicu, a Mega će biti značajno kvalitetnija u sledećem duelu kada se vrate Dangubić i Micić. Moraćemo dobro da se spremimo za tu utakmicu, znamo šta nas čeka – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u hali Pionir.
Zvezda je povela protiv Mege u polufinalnoj seriji plej-ofa domaćeg prvenstva, pošto je kao domaćin pobedila sa 81:70.
-Bolje smo igrali u odbrani nego u nekim prethodnim mečevima, tako moramo da nastavimo da bismo ih savladali u sledećem, a očekujem I da poboljšamo igru u skoku – naveo je Radonjić.
Trener Mega Vizure Dejan Milojević kazao je da je Zvezda zasluženo pobedila i povela u polufinalu.
-Zvezda je bila bolja, konkretnija, čvršća… Previše smo mekano igrali i dozvolili protivniku mnogo skokova u napadu. Problem je bio I napad, nismo igrali kako inače igramo i nadam se da će već u sledećoj utakmici biti bolje – kazao je Milojević.
Prema njegovim rečima, Zvezda je favorit bilo da u Megi igraju ili ne Micić i Dangubić.
-I da su oni igrali, Zvezda bi bila favorit. Videćemo šta možemo, nemamo šta da izgubimo i nikad se ne zna – istakao je Milojević.
Druga utakmica polufinalne serije domaćeg prvenstva igraće se u sredu u Hali sportova na Novom Beogradu.

Povezana vest:  Adam Silver o Jokiću i Adetokumbu na konferenciji za medije u Abu Dabiju