juniori-vukovi-panteriVukovi sa prvog mesta u plej-of

Beogradski Vukovi zadržali su maksimalan učinak i obezbedili prvu poziciju pred plej-of, pobedom nad Pančevo Panthersima, pod reflektorima Ade Ciganlije, rezultatom 34:7, u pretposlednjem kolu Sportklub Superlige.
U većem delu utakmice vodio se mali rat odbrana dva dobro poznata rivala koji su neretko i akteri zajedničkih treninga, izuzev poslednje deonice u kojoj je viđeno gotovo duplo više poena nego u prethodne tri četvrtine.
Sa po jednim tačdaunom u uvodna dva perioda Vukovi su stekli vođstvo 14:0, a neizvesnost je vratio Bratislav Bošnjak, posle pasa Vilija Širda (14:7). Videvši da je vrag odneo šalu, domaći su dodali gas i sa tri tačdauna otklonili sve dileme oko pobednika.
Američki kvoterbek Šon Raterford još jednom je imao svoje veče. Dva puta je istrčao za tačdaun i tri puta sa end zonom povezivao svoje hvatače – po jednom Tonija Vašingtona i braću Marija i Vanju Lugonju.
Uprkos porazu, Panteri su zadržali šanse za plej-of, ali će u poslednjem kolu morati da pobede kragujevačke Divlje veprove da bi to i ostvarili.

Povezana vest:  Ratnički napad na Zmajeve!

Vukovi Beograd – Pančevo Panthers 34:7 (7:0, 7:0, 0:0, 20:7)
Stadion na Adi Ciganliji. Gledalaca: 400.
Kretanje rezultata:
7:0 Šon Raterford pas ka Vanji Lugonji za 10 jardi, Rudolf Kokaji uspešan PAT
14:0 Raterford trčanje 10 jardi, Kokaji uspešan PAT
14:7 Vili Šird pas 20 jardi ka Bratislavu Bošnjaku, Petrović uspešan PAT
20:7 Raterford trčanje 30 jardi, Kokaji neuspešan PAT
27:7 Raterford pas 30 jardi ka Mariju Lugonji, Kokaji uspešan PAT
34:7 Raterford pas 25 jardi ka Toniju Vašingtonu, Kokaji uspešan PAT

Povezana vest:  SPORTKLUB LIGA, Kraljevske Krune vs. Panteri