Vukovi juniori

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011

Meč za oproštaj od sezone!

U duelu za prestiž i iskustvo, u prvom meču trećeg kola divizije “Sever”, Vukovi će na svom terenu dočekati kombinovanu ekipu Mladenovca i Požarevca. Meč se na stadionu na Adi Ciganliji igra u subotu sa početkom od 15 časova.

Obzirom da su obe ekipe izgubile sve šanse da se plasiraju u plej of, ovaj meč će im biti oproštajni od juniorske lige. Ipak, to ne znači da neće biti zanimljivo, jer su oba tima sigurno željna da u poslednjem meču pokušaju da dođu do počasne pobede u ovom šampionatu. O tome svedoče i reči Viktora Andonovskog koji kratko kaže:

Povezana vest:  JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011, Stručni ugao: Zoran Damjanović, selektor juniorske reprezentacije Srbije

– Uprkos porazu iz prethodna dva kola i ispadanja iz borbe za plejof, u ovu utakmicu ulazimo puni motivacije i zelje za pobedom – istakao je član “čopora”.

Na njegove reči se nadovezao Mario Lugonja, ofanzivni koordinator Vukova:

– Igrači su se probudili i spremni su za meč. Neki bi rekli da je malo kasno, jer vise nismo u trci za tituli. Medjutim, tim je mlad i treba jos iskustva da bi stvari dosle na svoje. Sa druge strane velika je razlika izmedju sezone sa pobedjenom utakmicom i sezone sa apsolutnim porazima. Verujem u svoj tim i cenim da je subota pravi dan za nošenje crveno zutih oznaka – rekao je Lugonja.

Povezana vest:  SBB Vukovi i PBB Vajld Bors odigraće u nedelju utakmice poslednjeg kola Sportklub CEFL sezone