Dukes-Pancevo-2010

JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011

Stanojev uoči derbija: Finale pre finala!

Derbi severa, u kome će u direktnom duelu odlučiti o prvoj poziciji u grupi “Sever” i prednosti domaćeg terena u polufinalu plej ofa Juniorske lige Srbije, odigraće se u nedelju na stadionu FK “Kabel” od 14 časova.

Oba tima su pokazala najviše na severu, pa će u međusobnom obračunu pokušati da ostvare primat. Vojvodama neće biti lako, jer naspram sebe imaju aktuelnog šampiona, koji u odnosu na prošlu sezonu tek neznatno promenio tim.

Povezana vest:  Polufinale Prve lige Srbije

Zato Pavle Maletić, kornerbek Vojvoda uoči ovog duela kaže:

– Trenirali smo naporno i popravljali svoje greške iz prethodnih utakmica. Iako smo odneli pobede u prethodna dva kola, nismo dozvolili da se tim opusti, jer najteže tek sledi. Isto kao i Pančevo, idemo na pobedu koja će nam omogućiti da teško polufinale odigramo kod kuće, pred domaćom publikom. Pančevo je veoma ozbiljan tim sa puno iskustva i talenta. Verujem da, isto kao i mi, i Pančevo ulazi potpuno spremno u ovu utakmicu, i da će ovo biti jako teška, i fizički i psihički naporna utakmica za oba tima.

Povezana vest:  ODIGRANO TREĆE KOLO SPORTKLUB PRVE LIGE SRBIJE, Indiansi šokirali Pantere

Trener specijalnog tima juniora Vojvoda Srđan Stanojev, očekuje vrhunsku predstavu:

– Bez sumnje, po svemu pokazanom, ovo će biti najveći derbi dosadašnjeg dela takmičenja, pa se može čak i nazvati finalom pre finala. Ulog u ovoj utakmici je veliki, jer će pobednik ovog meča obezbediti polufinale na domaćem terenu, i izbeći gostovanje ekipi Čačka koja dominira u južnoj diviziji. Prema ekipi Pančeva imamo veliko poštovanje, ali mislim da ako ponovimo igru iz prva dva kola uz podršku domaćih navijača, imamo velike šanse za trijumf – istakao je Stanojev.

Povezana vest:  Adkins: Srbija zaslužuje spektakl