Tim za sutra uz Dusana KecmanaKecman okupio „Tim za sutra“

Legendarni košarkaš Partizana Dušan Kecman danas je u novobeogradskoj osnovnoj školi „Ivan Gundulić“ završio kampanju „Tim za sutra“ u okviru koje je obišao 10 najvećih gradova u Srbiji i izabrao potencijalne buduće asove.
Najtalentovaniji mališani učestvovaće u Kecmanovoj oproštajnoj utakmici, koja će imati humanitarni karakter, a održaće se 29. juna u hali Pionir.
Karte za taj spektakl danas su puštene u prodaju, a cena je 300 dinara.
Sva prikupljenja sredstva od prodaje biće uplaćena fondu B92 za renoviranje i opremanje obdaništa „Dečija radost“ u Sviljancu, koje je pretrpelo štetu tokom katastrofalnih poplava u maju.
Akcija „Tim za sutra“ realizvovana je u sklopu projekta „Bambi neguje buduće šampione“ sa ciljem promocije sportskih vrednosti među mladima.
Na Kecmanovoj oproštajnoj utakmici učestvovaće njegovi bivši saigrači i trener iz Srbije i inostranstva.
Ljubiteljima košarke, posebno navijačima Partizana, ostaće upamaćen po pobedonosnoj „trojci“ protiv Cibone preko celog terena 0,6 sekundi pre kraja u finalu Jadranske lige u Zagrebu pre četiri godine.
Pored Partizana Kecman je igrao u Beopetrolu, FMP-u, Makedonikosu, Efesu, Ostenedeu, Kijevu, Roanu, Monaku i Panatinaikosu, sa kojim je 2009. godine osvojio Evroligu.

Povezana vest:  Čović razgovarao sa Pešićem, odluka do kraja nedelje