red-bull-doodle-art-dunja-karanovićRED BULL DOODLE ART 2014
Predstavljamo vam 20 najboljih žvrljotina

Olovke su se istupele, potrošili su se svi markeri, a nastalo je preko 1800 žvrljotina… …od kojih je izabrano 20 najboljih. Došli smo do finala Red Bull Doodle Art-a, a ko ide u Kejptaun, saznaćemo 19. juna na reviji u Supermarketu.
Red Bull Doodle Art se u 2014. godini vratio, ali ovaj put kao globalni projekat koji se održava u 40 zemalja širom sveta. U Srbiji, za razliku od prethodnih godina, finale ovog takmičenja će se održati u vidu revije.
Pred sobom imamo 20 veličanstvenih umetničkih dela, ali nećemo dozvoliti da ostanu samo na papiru. 19. juna u Supermarketu, radovi će se prošetati. Neće dobiti noge, ali modeli revije će nositi Škrabac majice inspirisane najboljim žvrljotinama. Te večeri, žiri u sastavu profesor fakulteta Primenjenih umetnosti Marko Lađušić, kreatorka Svetlana Proković i vizuelni umetnik Saša Tkačenko, na osnovu kreativnosti, stila i vaših glasova na sajtu, izabraće rad koji će nas predstavljati na globalnoj izložbi.
Prva tri mesta osvojiće vredne Samsung uređaje, a autor sa titulom najboljeg žvrljača može da počne polako da se pakuje jer će od 24.-26. oktobra otići sa svojim radom u južnoafrički grad Kejptaun, na globalnu izložbu Red Bull Doodle Art!
Majice sa revije će moći da se kupe u Supermarketu i nakon te večeri, a novac koji bude prikupljen od prodaje biće doniran kao pomoć ugroženima od poplava.
Bilo je zanimljivo žvrljati sa vama, izuzetno ste inspirativni, a 19. juna dođite na finalnu reviju da se zajedno divimo umetničkim delima i saznamo, ko ide u Južnu Afriku.
Od ponedeljka ćete moći da obezbedite svoju ulaznicu za reviju na istom ovom mestu.

Povezana vest:  Razno ZArazno u 26. februara u Domu omladine