vujosevic zeleznik

Vujošević: Ko bude više želeo pobedu, to će i dobiti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da će treću utakmicu finalne serije plej-ofa Superlige dobiti tim koji bude više pokazao želju za pobedom, ali je najveći deo jednočasovne konferencije proveo pričajući o političkoj situaciji. 
-Očekuje nas teška utakmica, protiv izuzetno dobrog tima. Moramo da budemo potpuno koncentrisani za protivnika koji ima veliku motivaciju i da budemo u stanju da izdržimo veliku borbu – rekao je Vujošević.
Partizan je utakmici u ponedeljak pobedio Crvenu zvezdu sa 82:62 I tako izjednačio na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa. Oba tima su bila bez suspendovanih igrača, Zvezda bez Demarkusa Nelsona, a crno-beli bez Nikole Miutinova i Aleksandra Pavlovića. 
-Verujemo da nas sutra očekuje kvalitetan meč i nadam se da će sudije biti na visini zadatka. Treba da imamo snagu za jedan zajednički napor da proizvedemo pobedu. Oba tima imaju ogromnu
želju – rekao je Vujošević. 
Trener crno-belih je kazao da se u mečevima kao što je sutrašnji iskazuje sav kvalitet igrača i pokazuje proizvod rada. 
-U ovakvo važnim utakmicama na videlo izlazi karakter, kao i napor I rad tokom cele sezone, i treba nam moralne snage da se istrpe greške saigrača, sudija, trenera, kako bi se prikazao i talenat – rekao je Vujošević. 
Centar Partizana Dejan Musli neće igrati zbog infekcije. Vujošević je, međutim, skoro sat vremena pričao o društvenoj situciji, finansiranju sporta, funkcionisanju Vlade, istoriji Partizana i drugim stvarima. Vujošević je kritikovao i većinu medija, govoreći da su instruirani, posebno pominjući neke dnevne listove. 

Povezana vest:  Danilović uboden nožem u Koštunjaku